CLOSET CLEVER
 
Hållbarhet är ett hett ämne inom modevärlden. H&M är en stor förebild med sin återvinning av plagg och många stora modehus så som Gucci och Burberry har förändrat sina visningar och säsonger för en mer hållbar framtid. Detta är även viktigt för mig och här kommer mina tips! :D 
Med små medel går det att förändra en hel outfit. Det är enkelt att klippa hål på knäna med en sax för att få ett nytt utseende på sin gamla jeans.
 
Ett annat tips är att låna kläder av sina vänner istället för att köpa nytt. Ha en träff med dina vänner 1 gång i månaden och förnya din garderob genom att byta 4-5 plagg med varandra. På så sätt kommer du ständigt att ha en ny och uppdaterad garderob utan att behöva köpa något nytt. 
Min vän Louise nedan har idag med sig denna svarta klänning som jag ska få låna. Hon tipsar här nedan om enkla knep att förändra denna outfit. Jag ser fram emot att få använda denna skönhet i helgen. 
 
Skärpet i midjan förändras till den trendiga svarta sjalen som alla fashionistas bär på de sociala medierna.
 
Liksom Louise bär även Kenza denna "It" accessoaren som hon klipp av från sin fransväska och knytit runt halsen. Man kan helt enkelt göra detta på många olika sätt.
 
 
Patches! Här snackar vi enkla medel för att skapa en helt annan och rolig look! 
Du kan bara söka på Patches på google så är det bara att beställa hem! Detta ger dig en barnslig och cool outfit och du kan sätta fast det på vilket plagg som helst. Det kan vara jackor, byxor och även skor! 
 
 Här visar Josefin sin jacka hon har prytt Patches med, ha inte bara ett "klistermärke" utan fyll gärna på med ordentligt! Ursnyggt och väldigt inne. 
 
 
SECONHAND, MYRORNA, VÄLGÖRENHET
Vill du ha en utrensing av garderoben så är secondhand ett bra tips! Samla ihop dina kläder och gå in till en secondhand butik där du kan tjäna en liten slant men samtidigt göra naturen en tjänst men även personen som blir den lyckliga nya ägaren till plagget. I sådana här affärer kan du även hitta mycket unikt och återvända plaggen på nytt. 
Enda sedan jag var liten har mamma alltid tagit med mina kläder som jag växt ur, till något som kallas "myrorna". Hon har alltid berättat för mig hur viktigt det är att återanvända kläder för det kan vara till hjälp för någon annan.
(Lite om företager "myrorna"): 

Varför ska jag skänka saker?

 
Hoppas ni uppskattar mina tips till er :) Det var otroligt roligt att få göra denna utmaning. Så nu ska jag ha en fortsatt bra kväll och jag hoppas på desamma för er. PUSS! 
 
 
Maja Christenson

Toppentips! Och så himla fina bilder på dig och Louise :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like