F#CK JANTE!
Godmorgon ! vad skönt det var att vakna upp hemma med sin pojkvän..och framför allt att börja morgonen ensam då jag haft folk omkring med 24/7. Det har varit jätte roligt så nu tänkte jag visa BTS ( behind the scene) bilder som både jag och Emelie har tagit ! Nu får ni även lite bättre bilder till bloggen, ÄNTLIGEN ! 
 
 
Min första uppgift.. att skriva : F#CK JANTE !! (jantelagen) så jäkla bra! Det är så otroligt viktigt att våga berätta för en själv och till andra att man är SÅ JÄKLA BRA! det finns vissa människor som stör sig på folk med bra själförtoende..och därför är det så många människor idag som har dåligt självförtoende, det är inte bara tonåringar utan även vuxna som har det. Så ni där ute som stör sig på folk med bra självförtronde , SLUTA! Vi måste börja våga säga högt hur bra man är. Jag ska också träna på detta. För jag är GRYM! 
 
 
( Fotograf Emelie Ohlsson - Love by Emelie) 
Här är en BTS bild på när jag ocg Gustav blev fotograferade..har aldrig kännt mig så självsäker framför kameran som då.. och då sa Emelie : Det är för att Gustav är vid din sida och du känner dig trygg med honom.
Det är helt rätt, han fick mig att känna mig så vacker ! 
 
En fantastisk solnedgång..det var helt magiskt! 
 
 
( Fotograf Emelie Ohlsson - Love by Emelie) 
Det bjöds på god fika under den stressiga lördagen då den var 1 fotografering i halvtimmen och jag skulle ta hand om modellerna. 
 
 
Här var Workshopen där insperationen flödade! Så otroligt roligt hade vi i denna lokal :) 
 
 
 
 
TACK FÖR EN GRYM HELG! Idag blir det jobb och resten av veckan blir det STOCKHOLM! PUSS 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like