WILD CARD
Hon syns överallt i sociala medier, hon utmärker sig i både stil och personlighet, hon är en itgirl. För mig är en itgirl en tjej med självförtroende och framför allt en person som tror på sig själv till 100%. Hon älskar att uttrycka sig i text och framför allt bild.
Hon ska inte vara perfekt men hon ska vara äkta!
 


 
Jag älskar att följa trender men det är viktigt att mitt val av kläder ska få mig att känna mig bekväm men framförallt vacker. Jag älskar att variera och prova mig fram och jag tycker kläder är så otroligt roligt då det kan spegla ens personlighet.
 
En IT girl för mig är inte att ha annorlunda kläder utan det är hur du bär upp dem. Det är din personlighet som gör kläderna snygga!!gå med självsäkerhet , känsla och självförtroende ! För en person med en positiv och härlig energi kommer se mycket vackrare och inspirerande ut än någon som bara har ett annorlunda plagg på sig. Så även fast jag inte sticker ut klädmässigt så vet jag annat som får mig att sticka ut ur mängden 😄
 
Det  jag älskar att se hos andra är bilder.. Riktigt bra bilder! Det är där jag tycker jag är duktig i, att förmedla känslor i bild. Även fast en outfit inte gör det.. så gör bilden det, beroende på vinklar , ljus och personens energi i bilden. Jag älskar när en bild säger mer än 1000 ord.Jag älskar detta.

Jag och min fina sambo<3


 

Något jag tycker är viktigt att vi uppmärksammar är att inte välja en ITgirl på grund av hennes klädstil..man vill ha heltheten..man vill ha spänningen !! En IT girl ska vara så mycket mer än kläder och trender.. Man ska enligt mig vara en förebild och visa alla sidor i ens liv. Dela med dig om saker som läsarna känner igen sig i. Ge dina läsare en positivt känsla när de lämnar bloggen
 
Genom min kameralins vill jag inspirera, ta med er på äventyr, visa och berätta fantastiska saker. Jag har rest otroligt mycket, upplevt helt galna saker och jag vill visa  det för er..att det finns så mycket mer där ute att upptäcka. Jag längtar tills jag får visa er mer.
 
För jag älskar detta, att skriva till er.
 
Hoppas ni får en underbar söndagskväll.! 
 
 
 
 
Rönna

Så sant! Älskar din blogg

Ewelina

Så himla snygg du är! Dina outfits rockar :)

Svar: Tack fina ❤️❤️
evelinasigetty.itgirls.se

Sara

Jätte fin video!😘😘

Emma Hiltunen

Heja heja heja heja x 1000 <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like