Det snurrar i mitt huvud

Hej på er 💗 jag , Gustav och Arvid har packat ihop lägenheten hela morgonen. Nu är köket , sovrummet och vår Walk in closet färdiga o nerpackade.

Ni kanske trodde det var en bra morgon då det är ett nytt äventyr som väntar , men i morse vaknade vi båda upp på fel sida.

Jag har typ gråtit lite då och då här hemma haha , tror jag börjar på separationsångest.. Konstigt för jag har alltid trott hela livet att jag skulle kunna resa iväg flera år utan att sakna någon.

Efter min 3 månaders resa i Asien har jag insett hur hemmakär jag är.
Men har som sagt bara bott i Ängelholm
Hela mitt liv, så jag vet ju inte om det finns bättre, jag måste iaf prova.

Tror det är vanligt att känslorna går upp och ner när man ska göra ett stort nytt steg i livet. Jag har som tur Gustav vid min sida så jag är inte ensam om denna upplevelse.

Det sjuka är att vi minst kommer bo där 2-3 år, jag undrar verkligen hur allt kommer bli. Att vi flyttar om 3 veckor är bara helt galet. Jag har som tur vänner i Stockholm och Gustav kommer lära känna många nya i skolan.

Jag gillar att utmana mig själv, det är så jag växer varje dag.. Och detta trodde jag skulle bli en baggis för mig som gjort så mycket. Men detta känns som min största utmaning hittills. Att skapa ett lika roligt liv i Stockholm som här i Skåne.

I Stockholm ska jag utvecklas , förhoppningsvis studera och göra allt för att hitta ett jobb som jag älskar.

Idag känner jag mig ledsen men i morgon är en ny dag och jag vet att allt kommer bli bra !

Jamie

Det kommer bli SÅ BRA! Stockholm är fantastiskt. Skulle det mot förmodan inte alls fungera eller kännas bra, så är det inte allt för långt till Ängelholm om du skulle vilja flytta hem igen. Du är så modig som vågar prova!! Ingenting är ju för evigt. Däremot så är det nog helt normalt att känna så som du, och det är mer än okej att känna blandade känslor <3 Kram!

Rönna

Det kommer inte gå på en dag eller ens på en månad, men senare kommer du få ett ännu bättre liv. Du är för mycket för en småstad det har du alltid varit. Nu 2 år efter min stora flytt har jag aldrig varit nöjdare. Kollar på alla människor jag känner, allt jag gör om dagarna och allt jag upplever och tänker att detta hade aldrig hänt om jag inte hade flyttat. Flytta, utvecklas upplev. Det klarar du lätt och kommer inte ångra dig min älskade vän 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like