När saker förändras
 
Hej vänner. 
Vet ni vad, dessa dagarn har förändras, jag känner en mindre tomhet, mer lycka och stolthet. Kroppen sträcker sig raklång, jag andas ut och känner mig verkligen glad.
 
Jag har världens bästa familj, vänner och pojkvän som jag älskar. Det som har fattats bara..eller som faktiskt är det viktigaste, det är att vara stolt över sig själv. 
Jag har kännt sista tiden att turen har varit mot mig, för vet ni vad, jag kom inte in på skolan jag sökte in på i Stockholm.. det var lite utav en dröm för mig att komma in. Den gick i bitar.. men jag ska göra ett nytt försök nästa år. 
Jag var även nära att komma in i ITgirls tävligen, men snubblade på mållinjen.
 
Jag började för några veckor försöka ta tag i saker, jag vågade FRÅGA! för det ledde till roliga fotojobb i Stockholm och igår fick jag reda på att jag ska fotografera Jonna och Jockes bröllops som tv3 gör en serie av. Vilket lyckorus jag fick, att folk började se min talang..och det var för att jag vågade visa den. 

Idag fick jag ännu ett mail som gjorde mig otroligt glad, som fick mig att resa mig upp igen! Det kommer bli en förändring på bloggen nu. Jag ser fram emot att dela med mig av den. Så fortsätt kika in, för jag har massa roligt planerat för er!  Nu känns livet på TOPP ! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like