WorkshopHej !! Så kul att många gillade mitt boost yourself inlägg och tack för alla delningar mina vänner 😘 detta är något 
Jag verkligen vill vinna..

Skrolla ner lite ifall ni har missat inlägget!

Nog om det! I helgen händer det riktigt roliga grejer! Ska packa väskan och dra till Båstad för att jobba på Emelie Ohlsson workshop. ( för att förklara det snabbt så är det en slags fotokurs för deltagare runt hela Sverige som kommer för att lära sig att ta olika slags fotografin på människor)
Så jag ska vara assistent i helgen och vara ansvar för alla modeller på platsen. Har fått 3 A4 papper med information haha.. Kommer bli riktigt roligt ! 😄

8-9 fotograferingar kommer det vara och hela söndagen blir det spa ! Kommer uppdatera mycket i helgen och visa BTS bilder från fotograferingarna !

15.20 hämtar jag en av deltagarna på flygplatsen och sen börjar 3 roliga och intensiva arbetsdagar ! Jag är SÅ PEPPAD!!


Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
"Boost Yourself"
Hej mina vänner ! Idag tänkte jag bidra till IT girl tävlingen som heter 
– "Boost Yourself"
Detta är ett otroligt viktigt ämne för alla , då vi lever i ett samhälle som är stressigt och ständigt söker perfektion. Därför vill jag dela med mig av vad som gör mig lycklig och varför jag älskar mig själv !

Använd din talang 

Vi alla är duktiga på någonting , även fast vi inte kanske alltid litar på det. Vissa är duktiga på att skriva, dansa , spela fotboll eller lösa svåra mattetal. Det viktiga är att använda det till något att vara stolt över!
Min talang är fotografi , jag älskar att fånga ögonblick som även kan fånga andras känslor. Jag har under det senaste halvåret tränat upp min talang och vågar nu träffa människor som jag inte känner och fotografera dem. Det var ett stort steg men jag vågade använda min talang och det ger mig ett riktigt " egoboost" !


Att våga säga JA till saker som skrämmer dig
.Jag och som många andra där ute är rädda för väldigt mycket. Många av mina vänner tror att jag är tuff och vågar göra alla slags galna saker jag gjort.. Som att t.e.x jobba med lejon i Afrika i 17års åldern eller backpacka i Asien.. Men Ja jag var nervös och jag var rädd ! Men jag har vågat säga JA och det har varit bland det bästa upplevelserna jag varit med om.
Det behöver inte alltid vara extrema saker.. 
Jag är rädd för hästar men för en vecka sedan hoppade jag upp på hästsadeln och vågade skritta, trava och rida ut. Min egoboost var oändligt stor och gjorde ett gigantiskt leende på läpparna. Därför ska ni våga möta er rädsla och säga JA! 


Tillåt dig själv att bli älskad !Umgås med personer som älskar dig, och våga även släppa in nya personer i ditt liv. Kan vara en kille eller en ny vän.  En ny vän är alltid uppfriskande och roligt. En kille kan leda till antingen en romans eller ditt livskärlek. Våga öppna dig och våga ÄLSKA MER! jag har vågat öppnat mig ännu mer och lärt känna fantastiska människor detta året som gör min vardag så bra !

Gör något bra för världen/samhället:


När jag får andra att må bra, då mår jag bra. Att få chansen att åka till andra länder och hjälpa behövande barn är något som fyller ens kropp med styrka och kärlek. Det är en känsla som sitter i en länge.
Men det gäller även människor i din närhet. Säg hej till någon du inte känner på din skola ( den personen kommer kanske uppskatta det mer än vad du tror )
Var det bästa DU! Och ge det bästa du kan  till andra. 
Här några punkter jag gör för att få ett bättre självförtroende. Klart jag kan punktera mycket som att unna sig själv eller göra sig själv riktigt snygg en dag. Men i detta inlägg ville jag fokusera på andra saker som också ger en otrolig bra känsla i kroppen och samtidigt ger andra människor i din omgivning självkänsla ! 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg