"Boost Yourself"
Hej mina vänner ! Idag tänkte jag bidra till IT girl tävlingen som heter 
– "Boost Yourself"
Detta är ett otroligt viktigt ämne för alla , då vi lever i ett samhälle som är stressigt och ständigt söker perfektion. Därför vill jag dela med mig av vad som gör mig lycklig och varför jag älskar mig själv !

Använd din talang 

Vi alla är duktiga på någonting , även fast vi inte kanske alltid litar på det. Vissa är duktiga på att skriva, dansa , spela fotboll eller lösa svåra mattetal. Det viktiga är att använda det till något att vara stolt över!
Min talang är fotografi , jag älskar att fånga ögonblick som även kan fånga andras känslor. Jag har under det senaste halvåret tränat upp min talang och vågar nu träffa människor som jag inte känner och fotografera dem. Det var ett stort steg men jag vågade använda min talang och det ger mig ett riktigt " egoboost" !


Att våga säga JA till saker som skrämmer dig
.Jag och som många andra där ute är rädda för väldigt mycket. Många av mina vänner tror att jag är tuff och vågar göra alla slags galna saker jag gjort.. Som att t.e.x jobba med lejon i Afrika i 17års åldern eller backpacka i Asien.. Men Ja jag var nervös och jag var rädd ! Men jag har vågat säga JA och det har varit bland det bästa upplevelserna jag varit med om.
Det behöver inte alltid vara extrema saker.. 
Jag är rädd för hästar men för en vecka sedan hoppade jag upp på hästsadeln och vågade skritta, trava och rida ut. Min egoboost var oändligt stor och gjorde ett gigantiskt leende på läpparna. Därför ska ni våga möta er rädsla och säga JA! 


Tillåt dig själv att bli älskad !Umgås med personer som älskar dig, och våga även släppa in nya personer i ditt liv. Kan vara en kille eller en ny vän.  En ny vän är alltid uppfriskande och roligt. En kille kan leda till antingen en romans eller ditt livskärlek. Våga öppna dig och våga ÄLSKA MER! jag har vågat öppnat mig ännu mer och lärt känna fantastiska människor detta året som gör min vardag så bra !

Gör något bra för världen/samhället:


När jag får andra att må bra, då mår jag bra. Att få chansen att åka till andra länder och hjälpa behövande barn är något som fyller ens kropp med styrka och kärlek. Det är en känsla som sitter i en länge.
Men det gäller även människor i din närhet. Säg hej till någon du inte känner på din skola ( den personen kommer kanske uppskatta det mer än vad du tror )
Var det bästa DU! Och ge det bästa du kan  till andra. 
Här några punkter jag gör för att få ett bättre självförtroende. Klart jag kan punktera mycket som att unna sig själv eller göra sig själv riktigt snygg en dag. Men i detta inlägg ville jag fokusera på andra saker som också ger en otrolig bra känsla i kroppen och samtidigt ger andra människor i din omgivning självkänsla ! 
Emma

Heja dig <3

Svar: Åh tack!! Hoppas jag får samma chans som dig , hade varit så kul 😘
evelinasigetty.itgirls.se

Anna Skär

Jättebra inlägg!!

Frida

Hej!
Jag kommer ihåg att du skrev om ditt volentärarbete med lejon i 2015 när du bloggade på devote.se (som jag också la en kommentar i inlägget,som jag ser att du tagit bort/eller inte godkänt).Tycker det är hemskt att du skriver inte bara ett inlägg på en blogg, utan flera inlägg på olika bloggforum, som säkert "inspirerar" andra att söka volontärjobb just för den här organisation. Som du har även t.om. en link till i inlägget på devote. När Antelope park är på "bad" listan, över organisationer som inte är bra för djuren. Jag talar då om den här bl.a den här listan:https://www.facebook.com/notes/volunteers-in-africa-beware/the-good-bad-and-ugly-lists-for-volunteering-places-in-africa/849870441727120/ . (Du kan också googla the good,bad and ugly lists for volunteering places in africa)
Jag har också sett att du i annat inlägg har skrivit om goxplore.se, där många av volontärarbeten med djur organisationer inte ens finns med på listan, en var t.om under bad listan (Modisa organisationen). Du kanske inte tycker att det är ditt ansvar, men det är faktiskt sedan du har skrivit om det på din blogg.
Jag hoppas du verkligen tar bort inlägget eller i det minsta skriver ett nytt och rättar till dina fel! Att du inte sprider denna lidelsen till de här djuren vidare och istället varnar andra som vill göra volontär jobb för djur att det finns t.ex trophy hunting och blood lions. Ge uppmärksamhet till de organisationer som faktiskt räddar djur och gör vår värld till en bättre plats och inte ge den till de organisationer som gör raka motsatsen.

Svar: Det är inte så att jag har sökt på internet och tipsat om volontärresor utan jag har ju själv varit där
På plats själv i Afrika och ser vad de gör för djuren. Jag skriver om vilka fantastiska upplevelser jag hade i Afrika. Vilket jag får göra :) jag har varit där nere på ett projekt och det är de jag skrivit om. Åk ner själv till Afrika och avgör vad du tycker. Kram
evelinasigetty.itgirls.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like